На езда през почивните дни на 2015

Дали има някой, който да не обича почивните дни? Ние мислим, че отговорът е еднозначен и категоричен – НЕ! И тук не говорим за дългите летни отпуски, а за онези почивни дни, които получаваме по официалните празници. Обикновено, за лятната отпуска всеки си е направил някакъв план. Малко са онези обаче, които планират и останалите си почивни дни. И вместо да се чудите какво да правите през Коледната почивка, или тази по Великден, вижте нашето предложение.

През 2015 година, най вероятно, този вид почивки ще са следните: от 28-ми февруари до 3-ти март включително, от 10-ти до 13-ти април, от 1-ви до 6-ти май (надяваме се :) ) , от 19-ти до 22-ри септември включително, и коледната почивка – от 24-ти до 27-ми декември.

През последните години, у нас все по-голяма популярност набират конният спорт и конният туризъм. Почти няма курорт, в който да няма конна база. А в тях (в конните бази) се предлагат уроци по езда не само за напреднали, но и за абсолютно начинаещи. Уроците се водят от обучени, квалифицирани професионалисти, така че няма причина за притеснение.

Та да се върнем на нашето предложение – сигурно вече се досетихте, че то е свързано с конна езда. Да, точно така – защо не се запишете на уроци по езда? Няма значение дали ще предпочетете да направите това по Великден, през март, или пък септември – важно е само да има няколко последователни почивни дни.

Съчетанието на коне, езда и почивка сред природата е едно от най-прекрасните и вълнуващи преживявания, които може да си подарите през почивните дни на 2015 година.

Чрез ездата, не само ще имате вълнуващи преживявания, но и ще може разпуснете и отдъхнете чрез невероятни разходки сред красивата българска природа. Веднъж усетили удоволствието от конния спорт, Вие ще започнете да ходите на езда всеки път, когато имате възможност. А при всяка следваща среща с коня и учителя по езда, Вие ще се чувствате все по-уверени, по-здрави, по-щастливи.

Конете са едни от най-интелигентните животни, и за това всяка среща с тях е истинско вълнуващо преживяване. А това, в комбинация с разходка и почивка сред природата, просто е несравнимо.

Опитайте ездата само веднъж, и сами ще се убедите, че с нетърпение ще очаквате всяка следваща почивка, за да може да се отдадете на този спорт.

2015-calendar-yasooА това са датите с официални празници през идната 2015-а година:
1 януари – Нова година.
3 март – Ден на Освобождението на България от османско робство.
10, 11 и 12 април – Великден – християнската религия отбелязва Възкресение Христово.
1 май – Ден на труда и на международната работническа солидарност.
6 май – Гергьовден, Ден на храбростта и Българската армия
24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост
6 септември – Ден на Съединението
22 септември – Ден на независимостта на България
1 ноември – Ден на народните будители
24, 25, 26 декември – Коледа