Конна база “Balkan Horses”

Конна база “Balkan Horses” – Етрополе

Ездовия клуб  е създаден  с цел развитие на конния спорт и туризъм. Ние ще Ви предложим ездата във вида, в който се е зародила през вековете. Ще изпитате удоволствието от пълния синхрон между кон, ездач и величествена природа. Да прекосявате кристално чисти потоци, да покорявате върхове и да се наслаждавате на невероятно красиви пейзажи.
Вечер можете да почивате пред камината в новопостроена ловна резиденция, да се храните на богато отрупана трапеза както с традиционни български ястия и напитки, така и с храна, характерна за страната от която идвате.

Като допълнение към всичко това Ви предлагаме да посетите исторически и архитектурни забележителности, които ще Ви запознаят с 13 вековната история на България.

Конна база гр. Етрополе предлага обучение по езда за начинаещи и напреднали.
Тук можете да постигнете ниво което да Ви позволи да се състезавате в класическите спортни дисциплини или просто да пояздите сред неветоятната природа на Етрополския балкан. Особено внимание се обръща на обучението на деца.
Също така преглагаме и възможност за пълен пансион на Вашите коне. Базата разполага със самостоятелни боксове с керамичен под. Предлагаме индивидуално договаряне на допълнителни възможности като: подрязване, подковаване, ветеринарен контрол, използване на въртележка и др.

Заповядайте и във Вас завинаги ще остане спомена за една различна и вълнуваща почивка!

www.balkanhorses.com