Стани автор

Стани автор в сайта “В света на конете”

Писател сте по душа и искате да споделите своите идеи и знания за конете и ездата?
Владеете езици и имате желание да превеждате статии за широката публика?
Занимавате се с езда професионално или просто имате интереси към това невероятно занимание?

Значи тук Ви е мястото. Станете автор в сайта “В света на конете” и по този начин стотици хора всеки ден ще четат вашите статии. По този начин ще дадете възможност на Вашите читатели да почерпят опит и знания от Вас, а може дори да Ви потърсят, за да дискутирате лично с тях Вашата статия.

Критерии
“В света на конете” дава възможност на всички, които имат желание да публикуват статия на определена тема, да сторят това, спазвайки следните няколко критерия за писане:

  • Статията трябва да бъде актуална, уникална или просто интересна за читателя.
  • Тя не трябва да бъде с рекламен характер, т.е. не трябва да съдържа рекламни послания.
  • Материалът трябва да се състои от минимум 500-600 думи.
  • Желателно е статията да бъде съставена от човек, който знае какво пише.
  • За преводачите единственото изискване е да правят качествени преводи и да посочват източника който са използвали.

Преди да бъде публикуван материалът, той задължително минава под редакцията на “В света на конете”, след което следва да бъде одобрен. Това става в рамките на няколко дни от предоставянето му по имейл. Редакцията на “В света на конете” си запазва правото да откаже публикуването на материал, ако някой от по-горните критерии не са спазени. При отказ ще известим своевременно автора по имейл и ще бъдат посочени конкретни мотиви за това.

Какво печелите?
Всеки автор/преводач предоставил ни поне няколко интересни статии (минимум 3 в зависимост от дължината) ще се сдобие с една от невероятните дизайнерски тениски на сайта “В света на конете”. Тениските са 100% памук черни и бели на цвят. Номерата са от XS до XXL (има женски и мъжки модели). Всички тениски може да разгледате на страницата ни във Фейсбук.
И разбира се всеки автор ще може да постави под заглавието на статията си своето име, което ще води към неговата собствена страница, където може да рекламира себе си или своята фирма.

Има много начини по които можем да си сътрудничим. Ако имате конкретна идея или предложение, не се колебайте да се свържете с нас. Дори хора които нямат конкретна представа, но искат да помогнат са добре дошли.

Ако имате въпроси или предложения, ще се радваме да ги споделите с нас посредством формата за контакт.

За да получите дадена награда е необходимо да сте ни предоставили нужният брой статии  и да използвате формата за контакти, където да поискате своята награда.
Всички награди са предоставени от Colors of America.
Награди се доставят по цени на Speedy, за сметка на получателя! За територията на гр. София могат да се получат и на ръка.