Клуб по конен спорт “Русалиите”

Клуб по конен спорт “Русалиите”

ККС Русалиите се намира на два километра от с.Бачево в местнотта Стране. Базата разполага с 15 коня: чистокръвни арабски, англо – арабски, източно-български, пинто /петнисти/.

Нищо не може да замени удоволствието от езда в планинска местност – планинските склонове, чистият въздух, красивите изгледи, спокойният ход на коня или лудият галоп през зелени поляни и бистри потоци, песента на дивите птици…
Ездата в природата е еднакво достъпна както за начинаещи, така и за напреднали ездачи.

Предлагаме курсове по езда с висококвалифицирани инструктори за начинаещи и за напреднали, прескачане на препятствия, бегови дисциплини и езда през пресечена местност.

Манежът на базата е затревен и заграден плац от 8 декара, на който провеждаме уроци както за начинаещи ездачи, така и за напреднали. Може да се язди свободно или под ръководството на добър инструктор.

Организираме тимбилдинг за фирми със занимателни игри по индивидуална поръчка. При нас можете да намерите още: стрелба с лък, стрелба с ловно оръжие, пейтнбол игрище.

Организираме пикници по местни обичаи и с традиционна българска кухня.

Можем да Ви осигурим преходи с отлични водачи до: параклис Св. Георги, параклис Св. Богородица, старата черква на село Добърско, хижа Македония, Рилски Манастир, хижа Яворов, с преспиване на палатки /палатковия лагер се прави на върха на планината/;

В базата има мини резерват от диви животни, фазани, пауни, токачки. Отделете един ден за себе си , за останалото ще се погрижим ние!

www.rusaliite.bg