Конна база „ Тирон”

Конна база „Тирон” езда
Конна база „ Тирон” е създадена през 2007 год. за да превърне нашите мечти и желания в реалност.  Ето че сега Ние Ви каним  за да споделим с Вас нашият живот и нашето ежедневие сред конете и природата. Тя се намира близо до столицата и достатъчно далеч от натовареното и напрегнатото ежедневие.

В нашата база конете се наслаждават на свободата  пуснати на воля в падока, също така получават  постоянно внимание и грижи, което е нашият начин да общуваме с тях.
Базата разполага с открит манеж, където се провеждат тренировки по езда и обучение на конете, прескачане на препятствия. Създадените от нас условия гарантират безопасността както на обучаващите се, така и на конете.

Нашите коне са добре обучени и въпреки че всеки един от тях има свой собствен характер ние както и нашите ученици намираме общ език с тях.
Отглеждането на конете изисква много грижи, време и подходящи условия.Важно изискване в нашата конна база е поддържане на ежедневна хигиена.Това е задължително условие за спокойствието и доброто физическо състояние на четириногите. Затова и боксовете в конюшнята се почистват ежедневно.

Самите коне също се нуждаят от ежедневни грижи: почистване на копитата, разресване с четка, разресване на опашката и гривата, почистване на носа и очите, което се извършва много внимателно.

http://tiron.hit.bg