Конна база Пониленд

Конна база Пониленд

Пониленд е детски център за езда на понита и коне, с който се стремим да запълним една огромна празнина в живота на съвременните градски деца – липсата на контакт с природата и животните. Базата предлага уроци по езда в манеж за деца и възрастни, разходки на кон или пони сред невероятната природа на резерват Батова, при нас можете да изненадате детето си с едно страхотно парти за рожденния му ден, а за най-смелите предлагаме пълен пансион за собствените им кон или пони!

Не пропускайте възможността да прекарате свободното си време активно и релаксиращо в компанията на тези чудесни животни – конете!

Пониленд предоставя на децата не само възможност за забавление, но и обучение по езда и цялостна грижа за понитата.  Освен че подготвяме децата да се чувстват стабилни и сигурни на седлото, се стремим и да ги запознаем с природата на конете и да им дадем възможност да усетят магията от общуването с тези прекрасни животни!

Нашите кротки и красиви понита могат да станат незабравима част от празника на вашето дете. Украсени и чисти, с опит в детските партита те са винаги готови за забавления. В партито могат да участват едно, две или три понита в зависимост от броя на децата, типа на партито и вашето желание. Базата предлага маси на открито под сянката на вековни дъбове, детски кът, както и безалкохолни напитки и бира.

Пониленд предлага пълен пансион за вашия кон или пони. Пансионът включва самостоятелен бокс, храна – концентриран фураж според нуждите на животното, сено , слама, ежедневно почистване на постела и на коня. Допълнително могат да се  договорят медицински грижи, както и грижа за копитата – подрязване и подковаване. При нас вашият кон или пони ще получи грижи, спокойно отношение, а също и обучение, ако такова е необходимо.

Пониленд се намира в близост до Варна, в с.Орешак.

www.ponyland-bg.com