Конна база “Виктория”

Конна база “Виктория” , езда

Райското кътче за нашите коне
Да препуснеш на воля сред поляните или да се скриеш в гъсталака на боровата гора – това представлява конна база „Виктория”. Свободата на избора – къде, с кого, и колко да пояздиш е мотото на всеки ездач, дошъл в конната база.
Усмивките и смехът са задължителните елементи за всеки, качил се на гърба на нашите коне и поел по прекрасните пясъчни пътеки из гората.
Гостите и любителите на пешеходните разходки могат да се насладят на красивите гледки на Рила, Верила, Витоша и Плана планина, докато си почиват на сянка под вековното дърво до параклиса „Св. Георги”.

Конна база „Виктория” предлага обучение на коне, езда сред природата, планински преходи, пешеходен туризъм, индивидуални уроци по езда от квалифицирани инструктори, обучение на коне, пансион за коне.

Базата разполага с две пасища от 50 и 60 декара, както и тревен манеж за индивидуална работа.

Конна база “Виктория” се намира само на 35 км. от София, в подножието на Плана планина от където може да се насладите на красивите гледки на Рила, Верила и Витоша.

„Човек трябва да обича конете, да е енергичен и смел, и да има огромно търпение. Това са най-важните качества на истинския ездач.”

http://bg-horses.com/