Клуб за езда – Валдемар Хорсис

Ако обичате конете и винаги сте си мечтали да усетите тръпката от ездата? С клуб по конна езда “Валдемар-Хорсис” ще се почувствате волни като вятъра и заредени с положителни емоции!

Клубът е създаден през 1994 г. от Владимир Илиев. Създаването на клуба е с цел подготовка и обучение на коне и състезатели в дисциплините: прескачане на препятствия и обездка.

Клубът разполага с добре обучени коне, опитни треньори, открит манеж, както и закрит манеж, което дава възможност за тренировки при неблагоприятни климатични условия.

Клубът се намира в сърцето на София, конна база “хан Аспарух”. Предлагат се уроци по езда както за абсолютно начинаещи, така и за напреднали ездачи.

Основният приоритет за нас е безопасността ви по време на езда. Имаме дългогодишен опит в ездата с деца, благодарение на професионализма на нашите треньори.

Към клуба има рехабилитационен център по “Хипотерапия”, както и екип от специалисти, които да подпомагат хората със специални нужди.

Към клуба има и фондация “Равен старт за всички” за подпомагане и развитие на хора и деца със специални нужди и потребности.

www.valdemar-horses.com