Ранчо „Синята планина”

Ранчо „Синята планина”(Blue Mountain Ranch) се намира на едва 35 км. от центъра на София. Сгушено в полите на Витоша и Плана планина, ранчото е заобиколено от уханни поля с лековити билки, и борова гора.
В ранчото с много любов се отглеждат коне от редките за България американски породи Пейнт и Куотър хорс, които са характерни с техния благ характер, сила и несравними качества за езда в пресечена местност. Конете живеят свободно, което е и най-близко до естествения им хабитат.
В ранчото ще се насладите на общуването с конете, можете да се научите да яздите ако сте начинаещ ездач или да направите конен преход до далечни или близки дестинации, ако сте напреднал. Маршрутите за езда са многобройни и предлагат незабравими изживявания.
За най-малките, лятото в ранчо „Синята планина” се организират детски лагери, рождени дни и тържества сред природата. А за желаещите да останат по-дълго и да видят прекрасните залези откриващи се привечер над Верила планина, ранчото предлага и възможност за преспиване, вкусна и здравословна домашна храна и дълги разговори около огъня.
https://www.facebook.com/bluemountainranchbulgaria/