Конна база Wild Horse

Ако сте любител на дивата природа, на конете и конния туризъм, то ние от Конна база Wild Horse ще Ви помогнем да се докоснете до красотата на вековната Стара планина. Ще Ви накараме да почувствате богатата душевност на българина, наследник на многовековната конна традиция на предците си.

Едно от преимуществата в Конна база Wild Horse е неговото уникално местоположение. Именно то позволява извършването на еднодневни конни преходи до дестинации представляващи културни и природни забележителности на великата Стара планина.

Чрез ездата, не само ще имате вълнуващи преживявания, но и ще може да разпуснете и отдъхнете с невероятни разходки сред красивата българска природа. Веднъж усетили удоволствието от конния спорт, Вие ще започнете да ходите на езда всеки път, когато имате възможност. А при всяка следваща среща с коня, Вие ще се чувствате все по-уверени, по-здрави, по-щастливи.

Днес хората живеят и прекарват времето си концентрирани в монитора си, connect-нати със света и затворени в пределите на своя офис. Зад стъклата на офиса, по улиците на града пълзи градския трафик. Над покривите се виждат квадрати небе.

Един ден ние решихме да напуснем бетона и да се върнем към природата. И така се зароди идеята за нашия приключенски център.

Елате и вие при нас. Тук може да видите тревата, гората и небето. Можете да се отърсите от напрежението, да спите под открито небе, да готвите на огън. Вземете любимия човек и елате да споделим с вас нашето приключение. Тук няма големи ресторанти и модерни дискотеки, но със сигурност може да разчитате на нашият ентусиазъм и абсолютната ни всеотдайност.

Конна база Wild Horse се намира в с.Батулия, Искърското дефиле, местност Широко полене.

www.wildhorse-bg.com