Конна база Кичево

Конна база КичевоКонна База Кичево е една от най-модерните конни бази в в цяла България. Тя се намира само на 10 минути от град Варна и на 15 минути от комплекс Златни Пясъци.

Услугите, които предлага ще отговорят на всички нужди както на начинаещия ездач, така и на напредналите и приключенски настроените любители на конете.

.

Конна База Кичево предлага следните услуги:

  • уроци по конна езда
  • пълен пансион за коне
  • обучение на млади коне
  • любителска езда и уроци за начинаещи
  • конни преходи и разходки сред природата

Най-важното съоръжение с което разполага конната базат е закритият манеж с размери 40х20 метра. Той предоставя възможност за целогодишна езда независимо от климатичните условия.  На разположение за по-напредналите ездачи имам и необходимото оборудване за прескачане на препятствия с коне.

Конна база КичевоОсвен със закрит манеж за езда, базата разполага и с по-малка учебна арена на открито. Тя е разположена в предната част на базата и на нея се провеждат уроци по езда за начинаещи и средно напреднали.

За комфорта и хигиената на ездачите базата предоставя съблекални, тоалетни и бани отговарящи на най-високи стандарти. Малкото, но уютно заведение с уникален изглед към вътрешността на закритият манеж, предлага на посетителите възможност за почивка и наблюдение на заниманията на плаца.

Конете в конна база Кичево се радват на специални грижи и чудесна материална база. Конюшнята е с широки, светли и проветриви боксове приютяващи конете за храна и почивка. Но колкото и да е хубава една конюшня, то тя не е нищо повече от удобен затвор. Ето затова към базата има достатъчно голям падок, ограден с електоограда, където конете прекарват на свобода по-голямата част от деня. Там те могат да комуникират помежду си и да препускат на воля.

www.horseclubvarna.com