Конна база “Оазис”

Конна база “Оазис”

Близо до столицата и достатъчно далеч от хаоса
Конната база на еко-комплекс Оазис се намира в махала Клисура на с. Владо Тричков. Конете се наслаждават на свобода и добро отношение, което за нас е не просто задължение, а начин на общуване с тях.
Разполагаме с открит манеж, където се провеждат ежедневните тренировки по езда и обучение на конете. Създадените от нас условия гарантират безопасността както на обучаващите се, така и на конете.
Нашите коне са добре обучени и въпреки че всеки един от тях има свой собствен характер, си приличат по това, че са добродушни и добронамерени. Във всяка една ситуация, дори и непредвидената, ще останете изненадани от тяхното спокойствие и добра подготовка.

Отглеждането на конете изисква много грижи, време и подходящи условия
Доброто здравословно състояние на коня зависи изключително много от спазването на редица правила на хранене, особено ако става дума за ездитни коне, каквито са нашите. Необходими са чести и малки количества концентриран фураж, богат на витамини, минерали и белтъчни вещества. Количеството на храната е съобразено с големината на животното и изразходваната от него енергия.
В нашата конна база поддържаме ежедневна хигиена. Това е задължително условие за спокойствието и доброто физическо състояние на четириногите. Затова и боксовете в конюшнята се почистват ежедневно.

Другите удобства
Сега, когато еко-комплекс Оазис разполага с механа, басейн и стаи за отдих се срещаме с още повече хора с вкус към добре прекараното време. Това естествено ни изпълва с желание да осигурим всичко необходимо, за да се чувстват гостите ни приятно. Все пак сме наясно какво означават няколко почивни дни сред цялото това забързано ежедневие.

Ако никога досега не сте яздили кон,
но нещо вътре във вас ви подсказва, че си струва да опитате, можем само да ви кажем, че в конната база на еко-комплекс Оазис това е напълно възможно. По време на тренировките ние се придържаме към всички изисквания за сигурност. Така дори и начинаещите се забавляват.
Нашите коне са преминали през дълги и целенасочени обучения. Самата среща с тях е вълнуваща. В случай, че имате други въпроси, свържете се с нас, ще отговорим с удоволствие.

Конният спорт – идеално тяло и добро състояние на духа
Ако вече сте запознати с основните техники на яздене, в конната база на еко-комплекс Оазис можете да се отдадете изцяло на любимия си спорт. Нашите добре обучени коне и опитни треньори ще ви бъдат полезни в по-нататъшното усъвършенстване. И със сигурност не е необходимо да ви убеждаваме, че ездатата е предпоставка за идеално тяло.

Да яхнеш удоволствието
Ако решите да участвате в нашите еднодневни или двудневни конни преходи, можете да бъдете спокойни, че цялата организация, отговорност за водачеството и приготвянето на нещо вкусно за из път е наше задължение и удоволствие.
Не се притеснявайте, ако не сте майстори на спорта. Все пак ще добавим с усмивка, че добрата физическа подготовка е предпоставка за удвоена наслада от времето, споделено с конете и природата.

Конна база Оазис предлага обучение на коне, езда сред природата, училище за ездачи, пансион за коне.

http://oasis-horse.com