Конна база “Табора”

Конна база Табора Конна база “Табора”

В Сливен също можете да пояздите кон. Ние се радваме на всеки, който има цели и се опитва да ги постигне, на всеки който иска да разбере повече за конете и знае, че съвършенството няма предел. Приветстваме всеки, за който здравето на конете и нормалното общуване с тях стоят на първо място, а ездата се явява само приятно допълнение към това. Трябва наистина да се замислим, че конят редом с нас не е само за постигане на определена цел или идеал, а и да не забравяме, че той ни дава възможност да реанимираме, да се насладим на движението, дори да преодолеем стрес или депресия. Вече е доказано, че конете помагат в борбата ни и с най-сложните болести.

Нашият клуб е за всички любителите на конете. За тези, които искат да се научат да общуват, да се научат на взаимно доверие между коня и човека. Ние мислим, че нашите коне са личности, наши приятели, учители – не просто животни, на които се возим и които трябва да ни се подчиняват. Ние се отнасяме към нашите приятели коне с нужното доверие, любов и разбиране.

Конна база ТабораАко и вие мислите като нас – Заповядайте в “Табора”!

Предлагаме: езда за начинаещи, уроци, полева езда, имаме и пони клуб… нашите 4 понита ще зарадват всяко дете!
Предлагаме: Пансион за коне, едно сигурно място за вашия кон, където можем да го обучим, да се грижим за него и да ви учим да го яздите по методите на Natural Horsemanship.
Предлагаме: (Hoof Trimming)- натурално поддържане на копитата на конете

Заповядайте в Табора!

www.taborahorses.com
Телефон: 0878102799 (
работим с предварително записване)

.