Клуб по конен спорт и коневъдство “RuseHorse”

Клуб по конен спорт “RuseHorse”

Нашата конна база съществува не много отдавна. Започнахме с нейния строеж и развитие през 2007 година, като този процес продължава и днес. Идеите и бъдещето ни са тясно обвързани с търсенето на модерни еко-решения за такъв род съоръжения, като се стараем да предлагаме отлични възможности както за любителите, така и за професионалните спортисти.

В нашия клуб Вие ще имате възможност да осъществите своята мечта да се занимавате с елитен конен спорт или просто да се сдобиете с едно ново и невероятно хоби. Обучението по езда не само ще Ви научи да се държите на седлото, но и при желание ще получите навици за контактуване, грижи, хранене на коня и всичко това ще Ви донесе истинско удоволстние. Конният спорт ще Ви научи да обичате конете и да познавате техните маниери. Ще научите много за историята на коневъдството, ще се научите да различавате породите и техните видове.

На Вашите услуги са нашите прекрасни коне, а също така и нашите професионални инструктори. Убедени сме, че ездата несъмненно ще стане едно от любимите Ви занимания, което ще запълва пълноценно свободното Ви време.

Базата ни се намира в гр.Русе в посока с.Николово, срещу Градския автомобилен полигон до Карантинна База. Подробности можете да намерире на страниците Школа по езда и Връзка с нас

В случай че никога не сте яздили, но имате желание да се научите – елате, ние с радост ще Ви научим. Ако никога не сте ходили на конен поход, но това е вашата мечта – ще го организираме за Вас. Ако Вашите деца обичат животните – доведете ги на нашата база. Ние каним всички, които обичат природата и конете и тези, които са уморени от големия град и търсят почивка. Без значение е степента на Ваша подготовка, ще се постараем да доставим радост от общуването с природа и коне на всички.

С радост ще посрещнем и начинаещи, които никога не са седяли върху кон, и професионални спортисти, както и всички онези ,които обичат конете. Най – важното е, да обичате природа, тогава почивката при нас ще Ви донесе удоволствие и много неповторими преживявания.

Ако сте собственик на кон, сте добре дошъл да го настаните при нас. Разполагаме с нова база, с модерни и природосъобрани конюшни и съоръжения, пасища -падоци , плацове за езда, както и всичко необходимо вашият кон да се чуства у дома си…

www.rusehorseclub.com