Конна школа “Буч”

Конна школа “Буч”
Horse Riding School “Butch”

Школата на Буч – Огнян Стойчев, е известна от 30 години в областта на туризма. Намира се в близост до планинския курорт Боровец. Там умело се съчетават обучението в спортни умения с насладата от туризма. При тях ходят любители на конната езда от цял свят – Израел, Австралия, от страните на цяла Европа. Инструкторите в школата са не само българи, но и австралийски каубои и украински джигити.

.

В тяхното семейство конната езда е семейна традиция вече три века. Имат собствена конна база, в която всички коне са с известно родословие, расови, интелигентни и добре обучени. Те са специално тренирани за общуване с деца, което ни позволява да формираме и групи само от деца. За тях, както и за възрастните, общуването с конете е изключително полезно и носи огромно удоволствие.

.

И за да осигурят на клиенти си силни емоции и незабравими спомени, са създали два независими маршрута:
Морски – по южното черноморие и Странджа
Планински – в Рила планина.

.

И по двата маршрута туристите ще се насладят на красиви природни картини на традиционното българско гостоприемство, съчетано с вкусни, домашно приготвени ястия и напитки. Ще се запознаят с нашето богато историческо минало, с нашите исторически и природни резервати, лековити извори, автентичен фолклор – включващ характерни местни песни, танци и древни обреди.

http://horse-riding-bg.com