Конна база Сивек

Конна база Сивек

Конна база Сивек е новопостроен и модерен комплекс открит в края на 2007 г. Базата ни е проектирана съобразно всички норми за хранене, поене и хуманно отношение към животните и разполага с 6 бокса, 12 полубокса, баня за коне и стая за амуниции.

На разположение на нашите гости са два пясъчни манежа за езда – голям и малък, 14 ездитни коня и едно пони. Предлагаме на нашите клиенти възможност за езда в манеж, планинска езда и езда в галоп. Обучението и ездата са под контрола на квалифициран инструктор. Освен това ние организираме от еднодневни до три и петдневни преходи с водач. Конете са селектирани така, че да задоволяват желанията на всички категории ездачи – от начинаещи през напреднали до опитни ездачи. В конна база Сивек осигуряваме пълна екипировка за езда: каска, гамаши, нагайка и дъждобран и предлагаме застраховка на всички наши клиенти.

Уникалното местоположение на конна база СИВЕК предлага възможности за конна езда и релакс сред природата. Ние сме разположени в подножието на Западните Родопите, в красивият планински град Велинград.

Предлагаме два вида седла – western и класическо – английско – по избор на клиента. Услугите които предлагаме са следните:
* Езда в манеж
* Обучение на начинаещи в манеж с инструктор
* Разходка сред природата с водач
* Езда сред природата
* Екстремна езда с водач
* Разходка с каручка сред природата
* Езда на пони
* Предлагаме полудневна и целодневна езда с пикник сред природата на цени по договаряне.
* Предлагаме фото езда на която ще можете да се любувате на невероятни гледки по маршрути сред Западните Родопи на цени по договаряне.

www.bghorses.com