Sendra – Kаубойски ботуши

С близо 100-годишна история и с клиенти по цял свят, легендарните ботуши­­ SENDRA са синоним за мода и еталон за качество.

С оригинален дизайн и уникална система за производство, ботушите SENDRA, идват от Испания като една от малкото марки, които все още се произвеждат на ръка и със занаятчийски способи. С 250-те патентовани стъпки за производство, без конвейри и роботизация, 170 души се грижат за вашите бъдещи SENDRA. Над 90% от изработката на ботушите е ръчна. За тях се използват само естествени кожи, в това число екзотични – от питон, кайман, крокодил, щраус, кобра и анаконда.

От далечната 1913 година и основателя на SENDRA – Андрес Сендра, до настоящия изпълнителен директор – Франциско Хавиер Сендра, четири поколения наследници на марката, развиват, пазят и поддържат имиджа на известните ботуши.

Произвеждани в три основни серии, SENDRA са чудесно ежедневно допълнение към гардероба ни. Класическа серия – ботуши в каубойски стил, с оригинална форма и уникална издръжливост. Рокерска серия –ботуши за мотористи, съобразени с всички изисквания за здравина, защита и свобода на „волните ездачи”. Модна серия – с дизайн съчетаващ в себе си, както модерните тенденции, така и черти от класическите и рокерските ботуши. Марката предлага и аксесоари – колани, шапки, дамски чанти, токи, шпори и портфейли. С различна височина, форма и цвят, в хиляди разновидности и модели, ботушите SENDRA позволяват безброй оригинални и интересни комбинации. Всички модели на марката са произведени за всекидневна употреба.

SENDRA e предпочитана марка за много известни личности. Кристиано Роналдо, Дейвид и Виктория Бекъм, Кейт Мос, Ейдриън Броуди, Мадона, Антонио Бандерас, Хилари Суонк и много други актьори, спортисти и модни икони се доверяват на SENDRA. Списанията ELLE, VOGUE, Cosmopolitan, In Style, Glamour и GQ диктуват модните тенденции с помощта на марката.

Aдрес за контакти:
София 1680, ж.к. Бели брези, бл. 24, ет. 7, ап. 24
телефон: 0888 44 51 52, 02/850 95 74
info(at)sendra-bg.com

www.sendra-bg.com